Mød os på Facebook 

 facebook logo

toppic subpages2

CCTEST

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som faglig forening for lærere, der underviser i de merkantile fag ved Det Merkantile Gymnasium (Hhx), Erhvervsskolerne (EUX) og Akademierne (AE).

 

Danmarks billigste forening? Bliv medlem for hele skoleåret for kun kr. 150,-.

Vær opmærksom på, at vores tilbud, kurser o.lign. kun må udbydes til medlemmer af foreningen. Så husk at indbetale dit kontigent så du kan få del i alle medlemsfordelene og i sparingen med i dine kolleger på landsplan.

 

Dit medlemsskab ophører automatisk, hvis dit kontigentet  ikke indbetales.

 

Har du spørgsmål til dit kontingent eller til betalingen heraf, kan du altid kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formål

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag ved Handelsgymnasiet (hhx), Erhvervsskoler (eux) og Akademierne (AE).

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning.

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag. 

dankort 22

 

         

Mød os på Facebook 

 facebook logo
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.