Mød os på Facebook 

 facebook logo

toppic subpages2

Foreningen har til formål at virke som faglig forening for lærere, der underviser i de merkantile fag ved handelsgymnasier (hhx), erhvervsskoler (eux) og akademierne (AE). Det være sig fag som afsætning, virksomhedsøkonomi, erhvervsøkonomi, markedskommunikation, erhvervscase og innovation. Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag. En del af vores arbejde foregår i samarbejde med fagkonsulenterne inden for de respektive fagområder.

 

photo

Foreningen arrangerer løbende en række relevante faglige/pædagogiske kurser, ligesom vi hvert år i november afholder konference og tilhørende generalforsamling.

 

Foreningens nyhedsbreve sendes ud til medlemmerne via mail og offentliggørelse ligeledes på disse sider. Her kan vores medlemmer ligeledes finde inspirationsmatieraler og vejledende løsninger inden for deres fag.

En del af disse sider er kun tilgængelige for foreningens medlemmer.

Formål

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag ved Handelsgymnasiet (hhx), Erhvervsskoler (eux) og Akademierne (AE).

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning.

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag. 

dankort 22

 

         

Mød os på Facebook 

 facebook logo
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.