Mød os på Facebook 

 facebook logo

toppic subpages2

Foreningen har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag ved Handelsgymnasiet (Hhx), Erhvervsskoler (Hg) og Akademierne (AE). Det være sig fag som erhvervsøkonomi, afsætning og virksomhedsøkonomi samt de hermed beslægtede fag. Dette gøres gennem dialog med relevante beslutningstagere i forbindelse med fastlæggelse af uddannelsernes indhold samt rådgivning mv. En del af vores arbejde foregår i samarbejde med fagkonsulenterne inden for de respektive fagområder.

 

photo

Foreningen arrangerer løbende en række relevante faglige/pædagogiske kurser, ligesom vi hvert år i november afholder konference og tilhørende generalforsamling. Ved den årlige konference og på vores kurser har medlemmer af foreningen fortrinsret til at deltage frem for ikke-medlemmer.

 

Foreningens nyhedsbreve sendes ud til medlemmerne via mail og offentliggørelse ligeledes på disse sider. Her kan vores medlemmer ligeledes finde inspirationsmatieraler og vejledende løsninger inden for deres fag.

En del af disse sider er kun tilgængelige for foreningens medlemmer.

Formål

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag ved Handelsgymnasiet (Hhx), Erhvervsskoler (Hg) og Akademierne (AE).

Medlemmer

Driftsøkonomisk forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning.

EBG

Driftsøkonomisk forening sidder med i styregruppen af European Business Games (EBG), som er en fiktiv iværksætterkonkurrence arrangeret af Finansrådet.

dankort 22

 

         

Mød os på Facebook 

 facebook logo
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.