Mød os på Facebook 

 facebook logo

toppic subpages2

Gymnasiereformen og de merkantile fag - Fremtidens arbejdsmarked (København)

 

Kurset omhandler undersøgelsesbaseret undervisning og reformens nye indsatsområder og har kursus på at skabe grundlag for, at reformens intentioner implementeres optimalt i de merkantile fag og henvender sig til lærerne i fagene afsætning, virksomhedsøkonomi, international økonomi og erhvervsjura. Men andre interesserede kan også få stort udbytte af kurset.

Kurset vil bl.a. bygge videre på de erfaringer som tidligere er skabt omkring PBL-forløb på en række skoler, men altså også give bud på, hvordan man kan arbejde med elevernes innovative og digitale kompetencer, og hvordan man kan styrke skriftligheden i læringsprocessen.

 

Bemærk at tilmelding giver adgang til 3 kursusdage.

København: 9. jan, 2. mar. og 26. apr.

Kurset betales ved tilmelding her på siden med (For at komme videre til "betalingsvindue" skal du klikke på "Tilmeld" nederst)

Event Properties

Event dato 09-01-2018 9:00
Event slutdato 09-01-2018 16:00
Antal Unlimited
Registreret 11
Skæringsdato 15-12-2017
Pris/person 2.950,00 Dkk
Sted Niels Brock
Vi accepterer ikke længere tilmelding til denne begivenhed

Formål

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag ved Handelsgymnasiet (hhx), Erhvervsskoler (eux) og Akademierne (AE).

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning.

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag. 

dankort 22

 

         

Mød os på Facebook 

 facebook logo
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.