Mød os på Facebook 

 facebook logo

toppic subpages2

Årskonference 2019

 

 

 

DRØF Årskonference 2019

 

Gå ikke glip af årets DRØF konference på Trinity i Fredericia den 21. og 22. november 2019.

Vi tør godt love et spændende program med relevante emner præsenteret af fag- og erhvervsfolk, der er eksperter på deres fagområde.
 
Pris: Medlemmer: kr. 3.195,- 
 

Beløbet trækkes først fra din konto 4 uger før konferencen. Så hold øje med vores registreringsmail, så du ved, at du er tilmeldt.

Kurset betales ved tilmelding her på siden med (For at komme videre til "betalingsvindue" skal du klikke på "Tilmeld" nederst)

Event Properties

Event dato 21-11-2019 9:30
Event slutdato 22-11-2019 13:00
Antal 90
Registreret 53
Ledige pladser 37
Skæringsdato 20-11-2019
Pris/person 3.195,00 Dkk
Sted Trinity Hotel og Konferencecenter

Formål

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag ved Handelsgymnasiet (hhx), Erhvervsskoler (eux) og Akademierne (AE).

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning.

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag. 

dankort 22

 

         

Mød os på Facebook 

 facebook logo
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.