Årskonferencen

Vi har ellers, synes vi selv, en række spændende oplægsholdere på programmet. Vi håber dog, at vi kan bruge nogle af dem enten til et virtuelt oplæg i forbindelse med Generalforsamlingen den 13.9 eller til næste års konference. Vi havde blandt andre følgende oplægsholdere:

  • Mathilde Mackowski fra Sinful Aps om virksomhedens forretningsmodel, vækst og udvikling
  • Lotte Berthelsen, Adfærdsrådgiver/Behavioral Advisor fra Konkurrence- og forbrugerstyrelsen om hvordan de forsker i forbrugeradfærd
  • Tom Wrensted, CEO, Gram Equipment om virksomhedens Turn Around

Vi afholder selvfølgelig stadig vore Generalforsamling og det bliver den 13 november kl. 16.30 formentlig på Teams. Det vil I høre nærmere om senere, og der vil blive sendt indkaldelse samt dagsorden ud min. 3 uger før. Forslag til dagsordenen er velkomne.

Bestyrelsen holder møde den 20.9 hvor vi vil arrangere Generalforsamlingen og eventuelle virtuelle oplæg, hvorefter I vil få mere information.

Som tidligere nævnt, er der minimum 2 (Helle Willum Christensen og Charlotte Møller Jensen) og måske 3 (Lene Bisgaard Larsen)  der træder ud af bestyrelsen i år, så vi håber stadig meget på, at der findes nogle derude, der kunne have interesse i at deltage i bestyrelsesarbejdet. I er meget velkomne til at kontakte mig for at høre om arbejdet, hvis det skulle have jeres interesse.  I kan kontakte mig på cmje@fhavnhs.dk eller på 24 83 99 44.

FORMÅL

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag.

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag.

Scroll to Top