Drøf's kursuskalender

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årskonferencen 2023 afholdes 16.-17. november på Trinity i Fredercia

16. november 2023 Kl. 9:00 17. november 2023 Kl. 13:00

Grøn omstilling og bæredygtighed er forudsætninger for virksomheder og organisationer at implementere de kommende år for at kunne klare sig i konkurrencen. I år sætter vi fokus på grøn omstilling og bæredygtighed i relation til virksomheders og organisationers forretningsmodeller og værdikæder. DRØF er ved at have sidste aftaler om foredrag med forskellige og spændende virksomheder på plads. Vi lægger op til endnu en faglig, fornøjelig og udbytterig DRØF årskonference.

kr.3.395,00 Kun for medlemmer

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
FORMÅL

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag.

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag.

Scroll to Top