Drøf's kursuskalender

Generalforsamling

Hvis du tilmelder dig senest d. 23. oktober og i din tilmelding skriver din hjemadresse og dit mobilnummer, vil du modtage en lille overraskelse fra foreningen, som du kan nyde under generalforsamlingen. Du skal selv hente din pakke på et udleveringssted i nærheden i din bopæl. Din deltagelse i generalforsamlingen forudsætter selvfølgelig, at du har betalt dit kontingent......

Årskonferencen afholdes på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart

Årets tema: Virksomheder i krisetider. Vi arbejder på et spændende program bestående af virksomheder fra forskellige brancher. I år er der begrænsninger mht. deltagerantal, til gengæld får vi hotellet for os selv.

kr.3.395,00
FORMÅL

Driftsøkonomisk Forening har til formål at virke som interesseorganisation for lærere, der underviser i driftsøkonomiske fag.

Medlemmer

Driftsøkonomisk Forening har medlemmer fordelt på især de gymnasiale og merkantile ungdomsuddannelser.

Faglig opdatering

På kurserne i Driftsøkonomisk Forening kan du hente inspiration og faglig opdatering rettet direkte mod din undervisning

Faglige samarbejder

Driftsøkonomisk Forening gør sin indflydelse gældende i relevante faglige fora og i Pædagogisk Samarbejdsudvalg. Vi er således med til at præge udviklingen inden for vores fag.

Scroll to Top